Aşı testlerinde hayvanlar kullanılmasın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Biz insanlar dünya tarihinin en büyük düşmanlarıyız. Zarar vermediğimiz bir şey kaldı mı? Pek sanmıyorum. Dokunduğumuz her şeyi bozuyoruz, yakıyoruz. Doğaya ve hayvanlara durmadan zarar veriyoruz farkında mısınız?

Neden denek olarak hep hayvanları seçiyoruz? Neden onları riske atıyoruz? Bizler için ölmeyi hak ettiklerini mi düşünüyorsunuz? Hayatları bu kadar mı değersiz?
Ben size onların hayatlarından daha değersiz hayatlar söyleyeyim. Teröristler, tecavüzcüler, katiller, çocuk istismarı yapanlar.. Bunlar yaşamayı çok mu hak ediyor?
Covit-19 için yapılan ve bundan sonra yapılacak her aşı testlerini hayvanlar üzerinde değil, ölmeyi veya denek olmayı gerçekten hak edenler üzerinde kullanın. Zaten bunları insanlık için yapmıyor musunuz? Hayvanlarların görevi bizlere denek olmak değil. Onların hayatlarını hiç düşünmeden yok edemeyiz. Lütfen bu kampada bana ve tüm hayvanlara destek olun. Yeterince katledildiler. Birileri bunu durdurmalı artık..