Kampanya Kapatıldı

Yayın Kuruluşlarını 'Kin ve Nefret' Söylemlerinden Arındırın!

Bu kampanya 21.699 destekçi ulaştı

Özel bir televizyon kanalında, Türk Eğitim Derneği’ni, derneğimiz çalışanlarını, okullarını, 90 yıllık kurumumuzun öğretmen, öğrenci, mezun ve velilerini hedef alan söylemler nedeniyle bu kampanyanın başlatılması gereği duyulmuştur.

Program sunucusu Ahmet Keser’in yayın sırasında milli mücadele, Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Eğitim Derneği’ne dair yaptığı “çirkin” ithamlar, gündemi meşgul etmektedir. Şahsın, yayında "Çanakkale’de ölenlerin evlatları sizin gibi ……….. zihniyete sahip olmazlar. TED Kolejinde Amerika’nın postallarını ………… ……. olmazlar. Sizin dedeleriniz kimin ……….. ……….. hesabını yaparken Saim beyler, Tufan beyler, Topal Osmanlar Çerkez Ethemler gidiyordu o komutanın kellesini alıyordu" ifadelerinden dolayı Radyo ve Televizyon Üst Kurulunu yayın kuruluşlarını 'Kin ve Nefret' Söylemlerinden arındırmaya çağırıyoruz.

Herkesi kampanyamıza destek olmaya davet ediyoruz.

Bugün Türk Eğitim Derneği imzanı bekliyor!

Türk Eğitim Derneği bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «RTÜK: Yayın Kuruluşlarını 'Kin ve Nefret' Söylemlerinden Arındırın!». Türk Eğitim Derneği ve imza atan diğer 21.698 kişiye katıl.