نامه ای به شاهزاده رضا پهلوی درباره بی توجهی به هواداران پادشاهی

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Havadar Padeshahi started this petition to reza pahlavi

جناب شاهزاده رضا پهلوی

با کمال احترامی که برای شما به عنوان جانشین اعلی حضرت محمد رضا شاه پهلوی قائل هستیم، رفتار شما در مورد بی توجهی به هواداران پادشاهی و هواداران خاندان پهلوی و کسانی که در ایران و خارج از ایران جانشان را از دست داده اند و یا وفادار به خاندان پهلوی  هستند و همچنین توجه، احترام و حتی تبعیت از کسانی که دشمنان خاندان پهلوی و ملت ایران بوده اند باعث دل آزردگی بسیاری از هواداران شما شده است.

برای نمونه در همین چند ماه گذشته مهدی امین یکی از هواداران شما در کانادا به صورت ناجوانمردانه ای به قتل رسید و مسلما خبر آن به گوش شما رسیده است ولی حتی توجه کوچکی به این موضوع نکردید در همان زمان ابراز نگرانی بسیار شدیدی از شرایط برادر معصومه قمی کلا معروف به مسیح علی نژاد داشته اید که هنوز فیلم فحش دادنش به پهلوی روی فضای تویتر موجود است.

در مقطعی برای آقای محمد ملکی که باعث آوارگی بسیاری از ایرانیان و اخراج اساتید بزرگ از دانشگاه شد تسلیت می فرستید و برای آقای شجریان به عنوان کسی که با سرودهای انقلابی مردم را به شورش علیه حکومت پادشاهی دعوت میکرد ابراز ناراحتی فراوان میکنید و برای قاسملو که پشت خمینی ایستاد و خواهان تجزیه ایران بود پیام یادبود میفرستید و برای نورعلی تابنده مرثیه جانسوز سر میدهید  که حتی یک تسلیت برای جناب مسعود صدر که یکی از وفاداران شما بود نفرستادید.

از یک سو نشست با  دشمنان ایران، تجزیه طلبان، اصلاح طلبان صادراتی و حمایت شما  از گروههایی که آن ها در طی این سالها ایجاد کردند و استفاده از اعتبار "نام پهلوی" برای پشتیبانی از آنها مانند شورای ملی، ایران یاران، فرشگرد، ققنوس که تماما با شکست و گمراهی و نا امید کردن مردم مواجه شدند و از سویی بی توجهی به گروههایی زحمت کشی که وفادار به پادشاهی و خاندان پهلوی هستند از دیگر موارد دل آزردگی ما می باشد.

توقع ما نه تنها از یک پادشاه بلکه کسی که مدعی رهبری یا حتی وکالت ملت ایران است این است که باید تعادل و انصاف در برخورد با همه گروههای سیاسی را رعایت کند نه اینکه هر روز برای دشمنان این آب و خاک و کسانی که به اعلی حضرت شاهنشاه آریامهر خنجر زدند یا به رضا شاه بزرگ ما توهین کردند و می کنند پیام تسلیت و تبریک بفرستد؛ از آنها پشتیبانی کند  و بجای دفاع و ایستادگی در مقابل کسانی که دشمن شما و خاندان شما هستند خاک در چشم وفادارانی بپاشد که همه عمر و زندگی خود را در این راه صرف کرده اند.

در این نامه از شما میخواهیم این موارد را مورد توجه قرار دهید چون نا امیدی بسیاری هم در بین مردم عادی و هم در بین طرفداران شما در فضای مجازی و حقیقی مشاهده می شود و این امر موجب یک شکست بزرگ خواهد شد.

با احترام

جمعی از هواداران پادشاهی

0 have signed. Let’s get to 100!