Akdeniz Üniversitesi GSF Yetenek SInavları Kalkmasın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Rektörlük ve tarafına Can Efil bu kampanyayı başlattı

Bildiğiniz üzere, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi genelinde yetenek sınavları kalkmış durumda. Gerekçeleri ise "Fotoğraf, Grafik, Heykel, Müzik, Resim, Seramik, Geleneksel Türk Sanatları, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümlerine Covid-19 Pandemisi nedeniyle Merkezi Yerleştirme puanı dikkate alınarak öğrenci alınacaktır." şeklindedir. Yönergeye buradan bakabilirsiniz; http://gsf.akdeniz.edu.tr/ozel-yetenek-sinavi/ Fakat Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi için hazırlanan, emek veren bütün öğrencilerin emekleri göz ardı edilmiş ve ileriye dönük düşünülmemiştir. Güzel Sanatlar Fakülteleri özel yetenekli öğrencilerin yeridir, diğer bölümlere puanı yetmeyip en son seçenek olabilecek bir yer değildir. Bu doğrultuda her ne olursa olsun, yetenek sınavının yapılmasını talep ediyoruz; hem yeni girecek olan öğrencilere kolaylık olup, hem de girip okuyan öğrencilere haksızlık olmasın diye. Siz de buna izin vermeyin, kampanyamıza destek verin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.