Ndalo plaçkitjen e diaspores Kosovare ne emer te "sigurimeve" te veturave

0 have signed. Let’s get to 100!


Qe shume vite Diaspora Kosovare padrejtesisht po plaçkitet me nga 30 euro per "sigurimet e veturave" ne pikat kufitare te hyrjes ne Kosove dhe keto sigurime pothuajse jane te pavlefshme ne raste te aksidenteve.Today: Astrit is counting on you

Astrit Rexhaj needs your help with “Qytetaret e Kosoves dhe diaspora Kosovare.: Ndalo plaçkitjen e diaspores Kosovare ne emer te "sigurimeve" te veturave”. Join Astrit and 83 supporters today.