Uludağ Üniversitesi kampüs giriş ve çıkış noktalarında kontrol sağlansın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Herkesin bildiği üzere ülkemizde yaşanan terör olaylarının son zamanlarda artmasıyla bu ülkenin sivil vatandaşları olan bizler bu zorlu süreci dikkatle takip etmekteyiz. Güvenlik güçlerimizin, kalleşçe yapılan saldırılar karşısında şehit düştüğü şu günlerde düzenlenen operasyonlarda ellerinden kaçan vatan haini teröristlerin Bursa ve çevre illerde olabileceği şüphesi herkeste mevcut. 60.000 öğrencisi ile Uludağ Üniversitesi bu konuda büyük bir tehdit altındadır. Ve biz Uludağ Üniversitesi'nde bulunan; öğrenciler, memurlar ve diğer tüm çalışanlar olarak güvenliğimizin tehdit altında olduğunu düşünmekteyiz. Bu sebepten dolayı üniversitemize giriş-çıkış noktalarında güvenlik güçlerimizin kontrol noktaları oluşturmaları ve yabancı kişilerin kampüs içerisine alınmamalarını istemekteyiz.

Bugün Batuhan imzanı bekliyor!

Batuhan Sağlam bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Prof. Dr. Yusuf Ulcay: Uludağ Üniversitesi kampüs giriş ve çıkış noktalarında kontrol sağlansın». Batuhan ve imza atan diğer 1.569 kişiye katıl.