POMEM ''YAŞ'' VE ''KPSS'' ŞARTINDAKİ MAĞDURİYET İÇİN ŞARTLAR ESNETİLSİN.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 15.000.

İnstagram: www.instagram.com/pomem.poh.alimlari.2017
          Twitter     : www.twitter.com/pomemonlisans

Türkiye geneli bir imza kampanyası ile çıkılan yolu;  Lisans, Ön Lisans ayrımı yapmadan her ikisinin de ÜNİVERSİTE TAHSİLİ olduğunu savunarak, 27 BİN imza ve beraberinde Kanun Hükmünde Kararname çıkarılmasına vesile olup, Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) için de ÖN LİSANS alımını gerçekleştirerek sonlandırdık.

Vatan savunması ve müdafasında bulunmak isteyen KPSS ve YAŞ mağduru vatan sever evlatların vatan hizmetine girmesine ve alımlarda yaşanma ihtimali yüksek olacak olan müracat eksikliğinden ve asıl POMEM Ön Lisans alımının gerçekleşmesinde rol oynayan, emek veren kişiler olarak bizler rahatsızlık duyduğumuz haksızlıktan dolayı;

-  Ön Lisans KPSS puanının kaldırılmasını (Esnetilmesini)
           -  Lisans KPSS puanının kaldırılmasını (Esnetilmesini)
          -  Gün Alma İbaresinin 31 Aralık’tan 1 Ocak olarak değiştirilmesi (Bulunduğu Yıl İçindeki Yaş Baz Alınmalı)
          - Bayanlara max. Seviyede kontenjan açılmasını, talep ediyoruz

- Bu konu hakkında gereğinin yapılmasını saygılarımızla arz ederiz.

Bugün Murat imzanı bekliyor!

Murat Özkaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «POMEM ''YAŞ'' VE ''KPSS'' ESNETİLSİN.». Murat ve imza atan diğer 14.822 kişiye katıl.