#POMEM #PYMO #BEKÇİ #KARACİĞER Hidatik kist Tip.4 - Tip.5 Mağduriyetleri giderilsin !!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Emniyet Teşkilatı Sağlık Yönetmeliğinde bulunan karaciğerdeki Hidatik kist tip 4-5 yani ölü kist kavramının Polis ve Bekçiliğe engel sayılmaktadır. Biz Polis ve Bekçi adayları olarak sağlık aşamasında tüm bölümlerden sağlam Polis veya Bekçi olur yazısı almamıza rağmen yönetmelikte hidatik kist kelimesinin detaylanmaması yani genelleme yapıldığı için eleniyoruz.Tıpta hiçbir doktor küçük çaplı hidatik kist tip 4-5 (iyi huylu) organ ve sistem fonksiyonlarına kesinlikle bir zararı olmadığını  Polislik ve Bekçilik görevini ifa etmekte kesinlikle bir engel teşkil etmediğini hatta tedaviye dahi gerek duyulmadığını belirtmektedirler. Bizim isteğimiz tıpta rahatsızlık olarak karşılığı olmayan bir tanıdan dolayı bu kutsal görevden elenmek istemiyoruz.Sizden isteğimiz yönetmelikteki bu maddenin kaldırılmasını Sayın Bakanımız SÜLEYMAN SOYLU'YA Sesimizi duyurmamızda bizlere yardımcı olmanız. Hidatik kist tip 4-5 EMNİYET TEŞKİLATI PERSONEL ALIMLARINDA ENGEL OLMASIN !!!

Sayın İçişleri Bakanımız, Akademi Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, ve Sağlık Bakanlığı Tarafından Konunun Araştırmaya Dahi Mahal Vermeden Gerekli Değişikliği Yapacağından Şüphemiz Yoktur.
Devlet Büyüklerimizi Sağ Duyulu Olmaya Davet Ediyor ve Saygılarımızı Sunuyoruz..

Bugün Müslüm imzanı bekliyor!

Müslüm Yılmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «#POMEM #PYMO #BEKÇİ #KARACİĞER Hidatik kist Tip.4 - Tip.5 Mağdurlarının mağduriyetleri giderilsin !!!». Müslüm ve imza atan diğer 79 kişiye katıl.