Politika jo reciproke e greqis ndaj Shqiperis. A eshte e drejt!!!!

Politika jo reciproke e greqis ndaj Shqiperis. A eshte e drejt!!!!

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Ilir Dedaj started this petition to Politika eshte e shitur në Shqiperi

Dua të bej nje thirrje per të firmosur kete pedicion mbi politikberjen 30 vjeçare në Shqiperi 

A kemi të njejten vlersim dhe qendrim nga politika greke ndaj Shqiptareve dhe Shqiperis 

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!