Kampanya Kapatıldı

Polis Özel Harekata Önlisans Mezunları da Alınsın

Bu kampanya 6.034 destekçiye ulaştı

Sayın yetkililer, Önlisans mezunları POMEM'in Özel Harekat branşındaki sınavlarına katılamamaktadır.Talebimiz öğrenim şartının değiştirilerek Önlisans mezunlarının da gerekli şartları taşıdığı takdirde sınava katılma hakkıdır.Bilindiği üzere daha önceki dönemlerde de PMYO Önlisans düzeyinde mezun vererek öğrencilerini polislik mesleğine katabilmekteydi.Aynı denkliğin bütün Önlisans mezunlarına da getirilerek,Lisans mezunlarına ayrılan kadroların dışında sadece "ÖZEL HAREKAT" branşında kadro açılmasını yüce devletimizden talep etmekteyiz. Biz TÜRK gençleri,Vatanımız üzerinde planlanan her türlü menfur tehlikelere karşı kayıtsız kalmayarak devlet istikbalimizin gerektirdiği her şartta vazifeyi üstlenebileceğimizi ve bu vazifenin bütün görevlerimizin üstünde olacağını bizzat bildirmek isteriz."Yurdumu alçaklara uğratma sakın!" sözünü temsili sancağını taşıyan bu asil göreve katılmaya hak kazanmamız için yetkili mercilere,ilgili bakanlık ve devlet kademelerine bildirilerek gereğinin yapılmasını tarafınıza arz ederim. Saygılarımızla

Bugün Önlisans imzanı bekliyor!

Önlisans Mağdurları bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Polis Özel Harekata Önlisans Mezunları da Alınsın». Önlisans ve imza atan diğer 6.033 kişiye katıl.