Petition Closed
Supporters

SUPPORT THE MAGNITSKY ACT HERE

Sergei Magnitsky was a Russian lawyer who was tortured to death in prison for blowing the whistle on $230 million being stolen from the Russian people. The perpetrators, a group of corrupt Russian officials and organized criminals, have not been brought to justice.

Passing this law in different countries will prevent them from visiting the U.S., Canada, the U.K. and Europe and spending their ill-gotten gains there.  Sign the petition to show your support in favor of the laws.

ПОДДЕРЖИТЕ ВИЗОВЫЕ САНКЦИИ И АРЕСТ АКТИВОВ ЧИНОВНИКОВ ПО ДЕЛУ МАГНИТСКОГО И ДРУГИХ НАРУШИТЕЛЕЙ ПРАВ ЧЕЛОВЕКА

Сергей Магнитский, российский юрист, замученныйи убитыйв 2009 г., после того как он разоблачил хищение бюджетных средств у своих сограждан в размере 5,4 миллиардов рублей (230 миллионов долларов США), осуществленное сотрудниками МВД и налоговых органов России. Российские власти продолжают выгораживать изащищать чиновников, причастных к этим преступлениям.

Мы, студенты из России и США, требуем восстановления справедливости в отношении Сергея Магнитского. Влиятельные российские и зарубежные политики и общественные деятели уже поддержали законодательные инициативы, направленные на запрет на въезд в зарубежные страны и арест активов российских чиновников, причастных к нарушениям прав человека - смотрите видео. Вы можете подписать обращение в поддержку этих законодательных инициатив здесь.

Visit www.sergeislaw.org for more information!

Дополнительную информацию ищите на www.sergeislaw.org/ru

This petition was delivered to:
  • UK Parliament & Prime Minister, Parliaments & leaders of the EU, Canadian Parliament & Prime Ministe
  • U.S. House of Representatives
  • U.S. Senate
  • President of the United States

Sergei's Law started this petition with a single signature, and now has 3,735 supporters. Start a petition today to change something you care about.