Pamukkale Üniversitesi Turizm Fakültesi Merkez Kampüste Taşınsın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Pamukkale Üniversitesi'nde öğrenim gören Turizm fakülte öğrencileri olarak Turizmi Fakültesi'nin Gümüşler'de olması bizler açısından oldukça yorucu, zahmetli ve bina ve kampüs şartları açısından oldukça yetersiz ve şehir merkezinden uzaktadır. Bu Fakülteye öğrencilerine kaldığı yerlerden sadece tek bir otobüs olması, bu otobüsle giderken bütün öğrenciler tek bir otobüs kullandığı için çok yorucu olması ekstra bir durumdur. 09.00'da olan ders için sabah en geç 07.00 saatinde uyanmak zorunda kalınması öğrencileri çok yoruyor ve kütüphane ihtiyacı olan öğrenciler için de ekstra bir yorgunluk anlamına geliyor. 45 dakika süren yol toplamda günün 90 dakikasını yolda geçirmemize neden oluyor.

Bu konuda dekanımız Hüseyin Bağ ve Pamukkale Üniversitesi idarecilerinden beklentilerimiz büyük. Turizm Fakültesi öğrencileri olarak Turizm Fakültesi'nin merkez kampüse taşınması hepimizin için çok önemli ve çok gereklidir.

Bugün Ahmet imzanı bekliyor!

Ahmet Koç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Pamukkale Üniversitesi : Pamukkale Üniversitesi Turizm Fakültesi Merkez Kampüste Taşınsın.». Ahmet ve imza atan diğer 58 kişiye katıl.