Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 3.549 destekçi ile değişim yarattı!

Muğla Vali Yardımcısı Salih Gürhan "Marmaris’i Fethiye ve Muğla’ya bağlayan karayolunda trafik ışıklarına takılmadan ulaşımın kesintisiz sürmesi için Gökova Kavşağı’na yapılacak olan viyadük trafik akışını rahatlatacak." gerekçesiyle doğaya hiçbir zararı olmayacağını iddia ettiği viyadük çalışmasında "Sadece bölgede bulunan ağaçlardan bazıları kesilebilir” diyerek sanki haklı ve kabul edilebilir bir sonuçmuş gibi açıklama yapıyor.

Gökova Sapağı, Okaliptüslü yol oradan geçen herkeste bir anı bırakır, hem de ağaç dallarının arasından süzülen o minicik ama sıcacık güneş parçaları gibi. Akçapınar'da yediğiniz tostunuzu, Okaliptüslü yolda yürüyerek eritirsiniz, binbir türlü hayallere dalarsınız. Bu güzel duyguların çocuklarımızın kalplerinden sökülüp alınmasına izin vermemeliyiz.

Ayrıca trafik rahatlatma gereği tamamiyle geçersizdir, o sapaktan geçerek Muğla'ya, Fethiye'ye, Marmaris'e gidenlerin de bildiği gibi o ışıklarda bekleme süreniz sizi yol kenarında durup bacak esnetme hareketi yaptığınız zaman kadar geciktirir varacağınız yere.

Gelin bize destek olun, birkaç ağaç dedikleri o güzel çam ve okaliptüs ağaçlarını, gereksiz birkaç bahaneyle yok edilmesine engel olalım.

Sıcacık anılarımızla ve o doğanın verdiği huzurla hür yaşamak var gelecekte, bir de ruhsuz beton yığınlarının yarattığı karmaşada yok olmak...

Gelin okaliptüslü yolumuza hep birlikte sahip çıkalım

Bugün Eylem Miray imzanı bekliyor!

Eylem Miray Apak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Muğla Valiliği: Gökova sapağına yapılması planlanan viyadük projesinin iptal edilmesi şarttır, Gökova yeşilini rahat bırakın». Eylem Miray ve imza atan diğer 3.548 kişiye katıl.