Kampanya Kapatıldı

"Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği" Bölümü İçin Formasyon İstiyoruz!

Bu kampanya 614 destekçiye ulaştı

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı, yönetim alan dersleri, havacılık alan dersleri ve temel derslerden oluşan geniş bir müfredata sahiptir.Muazzam yatırımlarla büyümeye devam eden havacılık sektörünün nitelikli ve bilinçli personel ihtiyacını karşılamak üzere havacılık liseleri açılmaktadır.

Bizler, lisans öğrencileri olarak bu liselerde öğretmen olarak görev almak için "formasyon" programına "Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği" bölümününde eklenmesini istiyoruz. Böylece hem bu liselerdeki ihtiyaç giderilebilecek hem de bizler kendi istihdamımız için farklı bir alan yaratmış olacağız.

Bu imza kampanyası YÖK'e gönderdiğimiz dilekçelerin cevabına istinaden Milli Eğitim Bakanlığı'nı muhatap almaktadır.

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Öğrencileri

Saygılarımızla...

Bugün Mehmet imzanı bekliyor!

Mehmet Mercan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim Bakanlığı: "Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği" Bölümü İçin Formasyon İstiyoruz!». Mehmet ve imza atan diğer 613 kişiye katıl.