A1 Ehliyet 125cc Sınırı 150 Olsun!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

A1 motosiklet sürücü belgesi alacaklar 16 yaşını doldurmuş olması gerekmektedir. Aynı zamanda a1 sürücü belgesi alanlar m sınıfı sürücü belgesi ile kullanılabilen tüm araçları sürme yetkisine sahip olacaklardır. A1 Sınıfı sürücü belgesi hangi arçalar kullanılabilir? A1 ehliyet yeni yasaya göre: Gücü 125 cc -11 kilovatı ve gücünün ağırlığına oranı 0,1’i geçmeyen, iki tekerlekli motosikletler ile gücü 15 kilovatı geçmeyen üç tekerlekli motosikletleri kullanabilirler.

Yukarıda Gördüğünüz Yazıda A1 Motosiklet Ehliyeti Hakkında Bilgi Vardır.

A1 Ehliyet İle Sadece 125cc ye kadar motorsiklet kullanılabilir halde,bunun 150cc (+kw ıda ) ye çıkmasını istiyorum çünkü 126cc bile olsa yetersiz ehliyetden ceza yeme durumuna düşüyorsunuz 150cc gayet normal ve 125cc ile 150cc 16 yaşını doldurmuş kişiler için gayet normal derecede güçlerdir bu sistemin düzenlenmesi mantıklı olur.A1 Ehliyete Sahip İnsanlar Bu Durumun Farkındadır Ve Eminimki Onlarda Keşke A1 ile 150cc ye kadar Kullanabilsek diyorlardir Bunun Düzenlenmesini İstiyorum.

Bugün Arda imzanı bekliyor!

Arda Tilki bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Milli Eğitim: A1 Ehliyet 125cc Sınırı 150 Olsun!». Arda ve imza atan diğer 106 kişiye katıl.