Mesane kanseri ilacı Tecentriq (atezolizumab) SGK kapsamına alınsın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 25.000.

Merhaba ,

Babam 4 senedir mesane kanseri ve kemoterapi alıyor. Şimdi tıpta yeni bir tedavi yöntemi olan Japonya’da şu anda kullanılan ve Amerikada FDA tarafından onaylanan ilaçtan bahsediliyor.

Kemoterapinin tersine bağışıklık sistemini güçlendirerek tedavi eden immunoterapi ilaçlarından olan Tecentriq ( Atezolizumab ) mesane kanserine çare buldu. Kemoterapinin aksine ilacın yan etkileri neredeyse yok denecek kadar az. Fakat ilaç Türkiyede olmasına rağmen SGK kapsamınde değil ve ilaç çok pahalı.

Sizlerin de imzalarıyla ilaç SGK kapsamına girerse hem babam, hem de babam gibi birçok kanser hastası devlet kapsamında bu ilaçtan faydalanabilecek. Artık etrafımızda kanser hastası olmayan yok, lütfen desteğinizi esirgemeyin ve imzanızı atın. Sizlerin bir dokunuşu ile birçok kişinin hayatının kurtulabileceğini unutmayalım.

Bugün ece imzanı bekliyor!

ece çetin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Mesane kanseri ilacı Tecentriq (atezolizumab) SGK kapsamına alınsın». ece ve imza atan diğer 20.849 kişiye katıl.