Оставка и морална одговорност за жртвите во Тетово!

Оставка и морална одговорност за жртвите во Тетово!

0 have signed. Let’s get to 1,000!
At 1,000 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Moralna Odgovornost started this petition to Macedonia

Бараме морална одговорност и ОСТАВКА на актуелниот состав на Владата, Министерот за Здравство и секој еден коj бил вклучен во набавката на кутиите од запаллив материјал кои ги нарекуваат "модуларни болници"!

ЗА ДА НЕ СЕ СЛУЧИ ПОВТОРНО!

0 have signed. Let’s get to 1,000!
At 1,000 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!