Doğrulanmış başarı

Küçük Elif'in Doktor Olabilmesine Yardım Et!

Bu kampanya 423 destekçi ile değişim yarattı!

Gaziantep'te lösemi hastası olan 9 yaşındaki Elif'e uygun ilik bulunduğu halde 9 bin lira bulunamadığı için nakil işlemlerine başlanamıyor.

Şehitkamil ilçesi, Yenimahalle, 57 nolu sokakta ikamet eden Ayşe ve Orhan Vural çiftinin en büyük çocuğu olan Elif, 2 yıldır uygun ilik bekliyor. Doktorlar kısa süre önce Elif'e Amerika'da uygun ilik bulunduğunu ve bir ay içerisinde Antalya'da nakil olması gerektiğini bildirdi.

Kızları Elif içim uygun iliğin bulunması sevincini yaşayan Vural çifti, maddi sıkıntılardan dolayı tedaviyi yaptıramıyor. İlik nakli için gereken 42 bin dolar'ın 39 bin dolarını Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) karşıladı. Ancak geri kalan 3 bin doları ailenin karşılaması gerekiyor. Yaklaşık 9 bin TL'yi denkleştiremeyen aile, ilik hakkını kaybetmenin endişesini yaşıyor.

"KIZIMI KURTARIN, BAŞKA BİR ŞEY İSTEMİYORUM''

Fabrikada işçi olarak çalıştığını belirten baba Orhan Vural, "asgari ücretle ailemi zar zor geçindiriyorum, bir de kızımın tedavi giderleri eklenince ne yapacağımı şaşırdım. Kızımı kurtarın başka bir şey istemiyorum'' dedi.

"OKUYUP DOKTOR OLMAK İSTİYORUM''

Son zamanlarda hastalığının şiddeti arttığı için, okula gidemeyen Lösemi hastası Elif Vural (9), "En kısa zamanda iyileşip okuluma devam etmek istiyorum. Ben büyüyünce doktor olup, benim gibi hasta olan çocukları iyileştirmek istiyorum'' dedi.

(İletişim bilgileri en kısa sürede eklenecektir.)

kaynak: http://goo.gl/Z5ABOZ

(HaberTürk, İHA)

Bugün Emre imzanı bekliyor!

Emre Güllüce bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Lösemi hastası küçük Elif'in tedavi olabilmesine yardım et!». Emre ve imza atan diğer 422 kişiye katıl.