Başarı

Kyk yurtları 24 eylülden daha erken bir tarihte açılsın

Bu kampanya 651 destekçi ile değişim yarattı!

Geçmiş yıllarda kyk yurtları belirlenen okul açılma tarihinden daha önceki tarihlerde hizmet vermeye başlamaktaydı. Bu yıl verilen karar öğrencileri  mağdur edecek bir karardır. Aynı anda tüm öğrencilerin 24 eylül tarihinde yurtlara giriş yapmaları kyk görevlilerini de zor durumda bırakacaktır. Zira öğrenciler yerleşme telaşına düşüp tam bir kaos ortamı oluşacaktır. Öğrencilerin daha erken bir tarihte gelip kendi düzenlerini kurabilmeleri için eskiden olduğu gibi fırsat verilmesini istiyoruz. Nöbetçi yurtların daha erken bir tarihte kapatılıp herkesin kayıtlı bulunduğu yurda yerleşmesini düzenini kurmasını istiyoruz. Burada yapılan öğrencilere işkenceden başka bir şey değildir. Vermiş olduğunuz kararı tekrardan incelemenizi talep ediyor, öğrenciler konusunda daha hassas davranmanızı rica ediyoruz. Çünkü bu karar kimse için olumlu bakılacak bir karar değildir.

Bugün FİLİZ imzanı bekliyor!

FİLİZ DEMİR bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kyk yurtları 24 eylülden daha erken bir tarihte açılsın». FİLİZ ve imza atan diğer 650 kişiye katıl.