KYK yurtlarındaki öğrenciler yaz aylarında eşyalarını yurtlarında bırakabilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Her yıl KYK yurt öğrencisi olan öğrenciler yıl içerisinde yurtları yaşam yerleri olduğu için her eşyasını oraya taşımak durumunda kalıyorlar. Ve yaz tatilinde başa çıkamayacakları ölçüde çok eşyası olan öğrencilerden, bırakacak başka yerlerinin olup olmamasının bir önemi yokken, tüm eşyalarını evlerine veya başka bir yere götürmeleri isteniyor.

Özellikle biz kız öğrenciler bu konuda çok güçsüz kalıyoruz. Eşyaları taşımaya çalıştığımız için çok bitkin düşüyoruz. Çünkü başka şehirlerden okumaya geldiğimiz şehirlerde hem psikolojik açıdan, hem de fiziksel açıdan zarar örüyoruz.

Örneğin biz yurdumuzu evimiz olarak benimsediğimiz halde bize öyle olmadığı anlatılıyor bu şekilde ve eşyalarımızı götüremediğimiz takdirde onların çöpe atılacağı hususu bizi sürekli endişelendiriyor. Her zaman tüm eşyalarımızı yanımızda götüremediğimiz için onları kaybetmiş sayılıyoruz.

Hep beraber harekete geçerek öğrencileri bu mağduriyetten kurtarabilir, tüm Türkiye’nin bu konudan haberdar olup desteklemesini sağlayabiliriz. Lütfen kampanyayı imzala, paylaş, duymayan kalmasın.

Umutla,

Bugün Naime imzanı bekliyor!

Naime Akgün bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kyk Yurt: Yaz tatilinde Yurttaki Tüm Eşyalarımızı Yurttan Taşıma Zorunluluğu Yönetmeliği Değiştirilsin». Naime ve imza atan diğer 200 kişiye katıl.