Ndeshja KF Feronikeli-AC Milan: TË ULET ÇMIMI I BILETAVE

Ndeshja KF Feronikeli-AC Milan: TË ULET ÇMIMI I BILETAVE

0 have signed. Let’s get to 500!
At 500 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Ag Rron started this petition to Kryesia e KF Feronikeli and

Meqë jemi në pragë të ndeshjës KF Feronikeli dhe klubit te famshmëm italian AC Milan si dhe publikimit të çmimeve astronomike të biletave, ju ftojmë të gjithë futbolldashësve ta nënshkruani këtë peticion përmes të cilit kërkojm që të bëhet ulje e çmimit të biletave.

Vendi yn, qytetarët dhe në veçanti tifozët nuk e kanë një standartë të tillë ekonomik që të mund t'i përballojnë çmimet e tilla që fillojnë nga 35€ (më e lira) deri në 155€. Nuk mund të pajtohemi asesi që në kurrizin tonë të përfitojnë grupet ordinere të interesit, aq më pak kur kemi parasysh që edhe në ligat europiane çmimi i biletave është shumë më i lirë pavarësishtë standartit të tyre.

Të gjithë së bashku për futbollin dhe futbolldashësit

0 have signed. Let’s get to 500!
At 500 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!