Doğrulanmış başarı

MERSİN KYK KIZ YURDU EŞYALARIMIZA SAHİP ÇIKSIN,ÖĞRENCİLER MAĞDUR OLMASIN!!!

Bu kampanya 454 destekçi ile değişim yarattı!

YURTTA KALAN EŞYALARIMIZA ZARAR VERİLİYOR!!!

Mersin ve Kırkkaşık kız yurdunda kalan arkadaşlarım adına daha fazla mağdur olmamak için bu kampanyayı başlatıyorum.

Ülkemizdeki corona virüs salgını sebebiyle alınan önlemlerden biri olan kyk yurtlarına yurt dışından gelenleri yerleştiriyorlar, Mersin kyk yurdunda da bu uygulama gerçekleşti fakat biz öğrencilere hiçbir şekilde haber verilmedi ve eşyalarımız yurtlarda kaldı.

Kalan eşyalarımız için yeterli güvenlik önlemlerini aldıklarını söylediler ama sosyal medyada paylaşılan görüntülerde de gördüğümüz üzere eşyalarımız yerleştirilen kişiler tarafından zarar görüyor, kurcalanıyor. Özel eşyalarımıza herhangi bir erişimimiz yok ve güvende değiller. Yurt tarafından haber verilmediği için eşyalarımızı teslim almadık, şuan da karantina sebebiyle alamıyoruz. Yurt müdürlüğünden bilgi almak için aradığımızda ise telefonlarımıza cevap verilmiyor. Her yönden binlerce öğrenci mağdur ediliyor!!!

Eşyalarımıza zarar veren insanlar hakkında yasal işlem başlatılmasını, yurtlarda eşyalarımız için güvenli ortam sağlanmasını, karantina altındaki kişilerin odalara ve eşyalara zarar vermemesi için sık sık kontrol edilmesini istiyoruz!!!

Bugün Aslı Burçin imzanı bekliyor!

Aslı Burçin Demir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kredi ve yurtlar kurumu: MERSİN KYK KIZ YURDU EŞYALARIMIZA SAHİP ÇIKSIN,ÖĞRENCİLER MAĞDUR OLMASIN!!!». Aslı Burçin ve imza atan diğer 453 kişiye katıl.