Salla e sporteve `BESIM KABASHI` Istog

0 haben unterschrieben. Nächstes Ziel: 1.000.


Salla e sportit ne Istog duhet te emertohen ne emrin e legjendes se sportit dhe kampionit te Kickboksit ne peshat e renda dhe super te renda .
Me ane te ketij Peticioni me nenshkrimin e juaj ne e vendosim emrin e legjendes se Kikboksit ne vendin ku e meriton nje kampione i shumfishte boteror .
Njeriu qe i solli 7 here titullin e kampionit Istogut dhe gjithe Kosoves , njeriu me 36 luftera dhe 35 fitore , njeriu qe e ngriti flamurin Shqipetar ne arenat me te medha boterore .
Salla `` BESIM KABASHI ``
Nuk duam politizim te sportit, me nenshkrimin tone te perbashket i japim vlerat e merituara sportisteve dhe kampioneve , njerezve qe rekordet e tyre jane te pa-thyera dhe te pa harruara jo vetem ne trojet shqiptare po ane e mbane botes.