Duam park te hapësira pranë F. Teknik, jo beton të Teatrit të Operës

Duam park te hapësira pranë F. Teknik, jo beton të Teatrit të Operës

0 have signed. Let’s get to 1,500!
At 1,500 signatures, this petition is more likely to get picked up by local news!
Bleron Limani started this petition to Komuna e Prishtinës

Pas lajmit se 4 kompani janë duke garuar për projektimin e Teatrit të Operës, të datës 9 Gusht 2019 - linku këtu, e pamë si obligim të veprojmë në të mirën e qytetit tonë. 

Ne si qytetar të Prishtinës e përkrahim Teatrin e Operës si institucion të rëndësishëm kulturor, por jo ndërtimin e objektit në at pak gjelbërim që ka mbet në këtë pjesë të qytetit. 

Kjo hapësirë është duke u përdorur si park nga mijëra qytetar të Prishtinës, posaçërisht nga lagjet Mati I, Bregu i Diellit dhe Ulpiana.

Andaj kërkojmë nga Komuna e Prishtinës dhe të gjitha partitë politike të përfaqësuara në Kuvendin Komunal të Prishtinës, që kjo hapësirë të ridestinohet si Park dhe të rregullohet/adaptohet si e tillë. 

Ky peticion është iniciativë e qytetarëve të Prishtinës dhe si i tillë është plotësisht apartiak. 

0 have signed. Let’s get to 1,500!
At 1,500 signatures, this petition is more likely to get picked up by local news!