KİLİS BARINAĞINDAKİ VAHŞETE DUR DE!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Gaziantep Canlar İçin Derneği olarak 22.01.2018 tarihinde aldığımız bir ihbar üzerine Kilis eski barınağına ziyarette bulunduk. 2 gün önce terk ettikleri barınakta 10-12 terk edilmiş köpeğe üzülürken, barınak arkasındaki katliam kanımızı dondurdu. Barınak arkasına açılmış ölüm çukurlarına sayısızca kedi ve köpek öldürülüp atılmış. Yavrular yine aynı şekilde öldürülmüş. Bir de tüm bunlar yetmezmiş gibi bu canlar o çukurlarda yakılmaya çalışılmış. Her adım başı iskeletler, her adım başı cesetler.. Bu katliam, bu vahşet yapanların yanına kalmamalı.  Kilis bunlardan sadece biri. Bu yolda herkesin desteğine ihtiyacımız var. Barınak personellerinin tamamı değiştirilip, yetkili veteriner hekimin işine son verilmesini istiyoruz. Aynı şekilde Kilis Belediyesi'nin bu vahşetinin bedelini ödemesini istiyoruz. Bu sürece kadar da Kilis barınağının faaliyet göstermemesini istiyoruz!! Lütfen duyarsız olmayın, vicdanınıza ses verin. Katliamın sorumluları hesap versin. Can almak artık bu kadar kolay olmasın!!! Sizlerin her imzası bir can kurtaracaktır.

Bugün CANLAR İÇİN DERNEĞİ imzanı bekliyor!

CANLAR İÇİN DERNEĞİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «KİLİS BARINAĞINDAKİ VAHŞETE DUR DE!». CANLAR İÇİN DERNEĞİ ve imza atan diğer 3.572 kişiye katıl.