Doğrulanmış başarı

Karatay ilçesi kokmasın, çöp tesisi kaldırılsın, hastalık yayılmasın

Bu kampanya 371 destekçi ile değişim yarattı!

Konya'nın merkez ilçesi olan Hz. Mevlana'nın bulunduğu bölge Karatay İlçesi'nde çöp kokusu yaşam kalitesini tehdit eder boyuta ulaştı. Belediyenin yerleşim bölgesinin yakınına "çöpten enerji üretim tesisi" kurmasıyla günün belirli saatlerinde ilçeyi müthiş bir çöp kokusu sarıyor. Tıpkı kafanızı bir çöp arabasının içine soktuğunuzu düşünün. Bunun sadece koku olarak algılanmaması ve insan sağlığına da zarar verdiğinin bilinmesi, düşünülmesi gerekiyor.

Büyükşehir veya Karatay Belediyesi'nin acilen bu tesisi ilçeden kaldırmasını ve ilçenin kokudan kurtarılmasını istiyoruz. İlçe Belediye Başkanı da yönettiği ilçede değil de başka bir merkez ilçede (Meram ilçesi) ikamet etmektedir. O yüzden koku kendisini rahatsız etmiyordur hatta haberi bile olmuyordur eminiz. Ama bizleri çok etkiliyor bu koku.

Bugün Hakan imzanı bekliyor!

Hakan Armutcu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Karatay ilçesi kokmasın, çöp tesisi kaldırılsın, hastalık yayılmasın». Hakan ve imza atan diğer 370 kişiye katıl.