Narin’nin zorla uzaklaştırıldığı yaşam alanına dönmesine yardım edin

2.279 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.
KARŞİYAKA BELEDİYESİ ve tarafına Evrim Karaelmas Piyancı bu kampanyayı başlattı

Narin isimli köpeğimiz 2021 Haziran ayında İzmir Karşıyaka’da  bir şekilde yaşadığımız siteye sığındı çok sevdi, yuvası bildi. Sitemize geldiğinde 5 aylık civarındaydı. Site dışındaki pati arkadaşlarından çok korktuğu için site dışına çıkmadı. Zamanı geldiğimde kısırlaştırıldı .Çocuklarla,insanlarla ,diğer köpeklerle arası çok iyi. Eylül ayında site içinde Narin’nin üstünden araba geçti o kadar güçlü ve sevgi dolu ki kısa sürede iyileşip tekrar eski neşesine kavuştu.Biz çok korktuk, sürücüye kızdık ama Narin kendisine çarpan sürücüye pati verip kendini sevdirerek kalbimizi yumuşattı.

27 Ekim 2021 tarihinde sevgi dolu bu can dostumuz asılsız ihbarlara sitemizden Karşıyaka  Belediyesi ekipleri tarafından alındı. Isırma yok, saldırma yok.Küçük köpeği olan bir komşumuz Narin'in köpeğini öldürmeye çalıştığını başka bir komşumuz çocuk ısırdığını iddia etti. 3-5 kişinin tehditleri ve yalan ihbarları yüzünden Narin çok sevdiği yaşam alanından koparıldı.Elle tutulur tek bir gerekçe olmadan alınan Narin'i geçici köpek bakım evinden geri çıkartmak için sahiplenmek zorunda kaldık. Siteye geri getirdik. Zira koca siteye Narin fazla geldi.Şikayet ve tacizlerin arkası kesilmedi. Narini daha mutlu olacağını düşündüğümüz bir yere götürdük oradan kaçtı 2 gün aramalarımız sonucunda bulup geri getirdik. Ama tehditler tacizler bitmedi. Üstelik sahiplenip çıkarmak zorunda kaldığımız için suçlu durumuna düşürüldük. Narin'i şu an geçici olarak güvenli olduğuna inandığımız bir yere aldık. Ama Narin insan seviyor çocuk seviyor koşup oynamak istiyor. Geçici yerinde ilgilenen arkadaşımız çok üzgün çünkü Narin çok üzgün. Hep ağlıyor. Orada karnı sitede yaşadığı günlerden daha fazla doyuyor belki ama Narin ait hissettiği yaşam alanında mutlu. Lütfen Narin'in tekrardan yuvası bildiği yaşam alanına dönebilmesi için yardımcı olun.

2.279 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.