Doğrulanmış başarı

Kaçırılan Gümrük Muhafaza Memurları serbest bırakılsın

Bu kampanya 1.847 destekçi ile değişim yarattı!

10 Ağustos 2015 günü Hakkari'ye bağlı Üzümlü Sınır Kapısında görev yapan 10 Gümrük Muhafaza Memuru arkadaşımız, terör örgütü tarafından kaçırılmıştır. Medya'da pek fazla ilgi görmeyen bu olay yüzünden kaçırılan Gümrük Muhafaza Memuru arkadaşlarımız kaderleriyle baş başa bırakılmıştır.

Hakkari'de kaçırılan meslektaşlarımızdan henüz bir haber alınamamış, olay ile ilgili herhangi bir sağlıklı bilgi edinilememişken, 21 Ağustos 2015 günü mesai bitimi, Van'a bağlı Kapıköy Sınır Kapısından nöbet çıkışı evlerine dönmekte olan 10 Gümrük Muhafaza Memuru arkadaşımız daha terör örgütü tarafından kaçırılmıştır.

Medya maalesef her iki olaya da ilgi göstermemiş, Van'da kaçırılan arkadaşlarımız da Hakkari'de kaçırılanlar gibi kaderlerine terk edilmiştir. Biz Gümrük Muhafaza Memurları olarak, Hakkari ve Van'da terör örgütünce kaçırılan meslektaşlarımızın bir an önce serbest bırakılması için elimizden geleni yapmaya hazırız.

Sizlerden de, arkadaşlarımızın serbest bırakılması için destek bekliyoruz. Gümrük Muhafaza Memurları

Bugün Aydın imzanı bekliyor!

Aydın Yüknü bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kaçırılan Gümrük Muhafaza Memurları serbest bırakılsın». Aydın ve imza atan diğer 1.846 kişiye katıl.