17 ŞUBAT DÜNYA KEDİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN!

KEDİ KATİLİ M. CAN AKSOY'U KINIYORUZ!ADALETİN GÜCÜNÜN BU OLDUĞUNA İNANMIYORUZ!M. CAN AKSOY'UN HAPİS CEZASI ALMASINI VE TEDAVİ GÖRMESİNİ İSTİYORUZ!

ARKADAŞLAR TEPKİMİZİ DUYURALIM.ŞUANDA CHANGE.ORG DA MEVCUT OLAN İMZA KAMPANYASINA İMZANIZI VERİNİZ!

Onlarında bizler gibi yaşama,barınma hakları var.Onlarında birer can olduğunu unutmamalıyız.Bizler kışın soğuk günlerini sıcak evlerimizde geçirirken,canlar dışarıda,çöplerde,apartman köşelerinde üşüyorlar.İşte tüm bunları düşünürek bu kampanyaya destek vermeliyiz!Sizlerden istediğim;Sokaktaki canlarımız,dostlarımız için sadece bir imza!Saniyeler içinde atacağınız bir imza ile canlarımıza yardım edin!Daha fazla böyle resimler ile karşılaşmayalım.Bu sebeple imzalayalım ve paylaşalım.Paylaşalım ki canların sesini duyurabilelim.Desteğinizi sokaktaki canlardan esirgemeyin!SESSİZ DOSTLARIMIZ SESİ OLALIM!İMZALAYIN ve PAYLAŞIN!BİR PAYLAŞIM,BİR CAN DEMEKTİR.SESSİZ DOSTLARIMIZIN SESİ OLALIM!HAYDİ!

Cats need to be home because Kırklareli Turkey is very cold in winter.Frozen and dying cats.To put a stop to it.Sign for cats and facebook Share.We can make it!

Für Katzen leben auf dem Straßenschild und teilen! bitte! BSNL / Türkei olmaktadır.Bu sehr kalten Winter cat Häuser so sein sollte.

За котки, живеещи на улица знак и акции! моля ви! BSNL / Турция olmaktadır.Bu много студени зимни къщи котка трябва да бъде така.

Para los gatos que viven en el letrero de la calle y compartir! por favor! BSNL / Turquía olmaktadır.Bu casas del gato invierno muy frío deben ser así.

Per i gatti che vivono sul cartello stradale e condividere! per favore! BSNL / Turchia olmaktadır.Bu molto fredde di inverno case cat dovrebbe essere così.

Для кошек, живущих на улице, и знак поделиться! пожалуйста! BSNL / Турция очень холодно дома зимой кошки должно быть так.

This petition will be delivered to:
  • T.C Kırklareli Valiliği. Kırklareli Belediye Başkanlığı
    Kırklareli Valisi Sayın Mustafa Yaman , Kırklareli Belediye Başkanı Sayın Mehmet Siyam Kesimoğlu

Sokak Canları started this petition with a single signature, and now has 4,518 supporters. Start a petition today to change something you care about.