Başarı

Salda Festivali (saldafest) iptal edilsin

Bu kampanya 188 destekçi ile değişim yarattı!

29 haziran-1 temmuz tarihleri arasında Burdur'un Yeşilova ilçesi sınırları içinde bulunan Salda gölünde saldafest adı altında bir festival düzenlenmek istenmektedir. 3 gün sürecek olan bu etkinlikte birçok müzisyenin sahne alması ve yaklaşık 40 bin kişinin etkinliğe katılması hedefleniyor. Salda gölü ekosistemi,oluşumu ve biyoçeşitliliği açısından benzeri olmayan bir göl ve birçok endemik türü bünyesinde barındırıyor. Böylesine hassas bir bölgede ekosisteme kalıcı hasarlar verebilecek çapta festival yapılmasının önüne geçilmeli. Organizasyon şirketi çevre kirliliğine karşı çeşitli önlemler aldığını iddia etsede yetersiz kalacağı aşikardır. Çevre kirliliğinin yanı sıra konserler ve kalabalığın yüksek desibelde ki gürültüsü bölgedeki yaban hayatı olumsuz yönde etkileyecektir. Ayrıca bu festival bölgede yapılmak istenen başka festivallerin önünü açacak ve korunması gereken doğa yavaş yavaş katliama doğru sürüklenecektir. Doğaya ve içinde ki doğal yaşama saygılı olan herkesi bu kampanyaya imza vermeye davet ediyorum. Doğayla kalın.

Bugün sinan imzanı bekliyor!

sinan akbıyıkoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Kültür ve Turizm Bakanlığı: Salda Festivali (saldafest) iptal edilsin». sinan ve imza atan diğer 187 kişiye katıl.