Petition Closed
Petitioning José Ramón Bauzá

José Ramón Bauzá (President de les Illes Balears): Demanam la dimissió del President de les Illes Balears, José Ramón Bauzá.

Demanam la dimissió del president Bauzá per governar a cop de decret autoritari sense cercar el consens necessari que permeti la bona aplicació de qualsevol llei. Demanam la dimissió per ser un president que no fa la vida més fàcil als ciutadans. Dimissió per no respectar la llengua i cultura de les Illes i no aplicar els articles 4 i 35 de l'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears.

Dimissió per aplicar retallades en matèria de prevenció forestal. Dimissió per retallar en personal sanitari, bombers, professors, funcionaris...

Dimissió per no escoltar a la justícia ni al poble.

This petition was delivered to:
  • José Ramón Bauzá


    DESGOVERN DE LES ILLES BALEARS started this petition with a single signature, and now has 7,074 supporters. Start a petition today to change something you care about.
    This petition can’t win without you

    Add your name to help “José Ramón Bauzá (President de les Illes Balears): Demanam la dimissió del President de les Illes Balears, José Ramón Bauzá.” win today. Every signature matters.