Petición Cerrada
Petición para President de la Diputació de Girona Jaume Torramadé i Ribas y 3 otros

Jaume Torramadé: Renunciï al seu sou de 3800€ mensuals si no va a la feina

La política no és un nínxol de privilegis intocables que es guanyen cada quatre anys. Si Jaume Torramadé renuncia a ser el president en actiu de la Diputació de Girona per l'escàndol de denúncies creuades i pressumpte assetjament sexual que està protagonitzant, no pot deixar per voluntat pròpia la presidència en actiu de la Diputació de Girona i mantenir els 3800€ de sou mensuals en catorze pagues com a president. No és de rebut cobrar aquesta quantitat i no fer la feina.

Senyor Torramadé: la política es un servei públic, no una menjadora. Si el seu partit tanca files entorn seu i la Diputació li manté els privilegis, des del carrer li recordem quin és el seu lloc. Tingui dignitat i renunciï a cobrar el sou de President si no està en actiu.


A més proposem que la Diputació destini l'estalvi d'aquest sou a adelantar als ajuntaments el pagaments dels PIRMI aprovats que encara no es perceben. Amb el que Jaume Torramadé vol seguir cobrant es pot treure del pou de la crisi a més de vuit famílies cada mes.

Esta petición fue entregada a:
 • President de la Diputació de Girona
  Jaume Torramadé i Ribas
 • Coordinador del Grup de Convergència i Unió de la Diputació de Girona
  Gabriel Casas i Soy
 • Presidenta del Grup Socialista de la Diputació de Girona
  Maria Teresa Ferrés i Àvila
 • President del Grup d'Esquerra Republicana de Catalunya a la Diputació de Girona
  Lluís Sais i Puigdemont


Iniciativa per Catalunya Verds Comarques Gironines inició esta petición con solamente una firma y ahora la petición consiguió 368 personas que la apoyan. Inicia una petición tú mismo para crear los cambios que quieres ver.
Hoy: Iniciativa per Catalunya Verds Comarques Gironines cuenta con tu ayuda

Iniciativa per Catalunya Verds Comarques Gironines necesita tu ayuda con esta petición «Jaume Torramadé: Renunciï al seu sou de 3800€ mensuals si no va a la feina». Súmate a Iniciativa per Catalunya Verds Comarques Gironines y 367 persona que han firmado hoy.