Petición Cerrada

Jaume Torramadé: Renunciï al seu sou de 3800€ mensuals si no va a la feina

Esta petición conseguió 368 firmas


La política no és un nínxol de privilegis intocables que es guanyen cada quatre anys. Si Jaume Torramadé renuncia a ser el president en actiu de la Diputació de Girona per l'escàndol de denúncies creuades i pressumpte assetjament sexual que està protagonitzant, no pot deixar per voluntat pròpia la presidència en actiu de la Diputació de Girona i mantenir els 3800€ de sou mensuals en catorze pagues com a president. No és de rebut cobrar aquesta quantitat i no fer la feina.

Senyor Torramadé: la política es un servei públic, no una menjadora. Si el seu partit tanca files entorn seu i la Diputació li manté els privilegis, des del carrer li recordem quin és el seu lloc. Tingui dignitat i renunciï a cobrar el sou de President si no està en actiu.


A més proposem que la Diputació destini l'estalvi d'aquest sou a adelantar als ajuntaments el pagaments dels PIRMI aprovats que encara no es perceben. Amb el que Jaume Torramadé vol seguir cobrant es pot treure del pou de la crisi a més de vuit famílies cada mes.Hoy: Iniciativa per Catalunya Verds Comarques Gironines cuenta con tu ayuda

Iniciativa per Catalunya Verds Comarques Gironines necesita tu ayuda con esta petición «Jaume Torramadé: Renunciï al seu sou de 3800€ mensuals si no va a la feina». Súmate a Iniciativa per Catalunya Verds Comarques Gironines y 367 persona que han firmado hoy.