İzmir Yaşasın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.
1.000 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ve tarafına Yardımseverler Derneği bu kampanyayı başlattı

''İzmir Yaşasın!'' kampanyası altında yapabileceğimiz her şey ; atabileceğimiz her imza, paylaşabileceğimiz herkes ile İzmir yaşasın.

Evleri yıkılan depremzedelerin tek suçu o binada oturmaktır. O binanın yıkılması ise o evi projeleyen mühendislerin ve bulunduğu zemine ev yapılmasına göz yuman yetkililerin suçudur. Deprem bölgesi bir coğrafya da yaşamak için yapılması gerekenleri ve bunu ciddiye almayan yetkililerin , giden canlar için ne gibi bir hesap verecekleri söz konusudur şu anda.

Buradan tüm yetkililere birlikte seslenelim. Artık Depremlerin can almasına izin vermeyelim. Aileleri parçalamasına izin vermeyelim. Deprem yönetmeliğine uymayan kişi ve kurumlar en ağır şartlarda cezalandırılsın ve uymayan tüm kişi ve kurumlara ibret olsun. Alüvyon ve tarım arazili zeminlere bina yapılmasına izin vermeyelim. Raylı sistemi tüm ülkeye aşılayalım.

30 Ekim 2020 tarihinde 14.51 sularında İzmir'de gerçekleşen yıkıcı deprem sonrası depremzedeler için bölgeye daha fazla yatırım yapılmasını tüm yetkililerden talep ediyoruz. Daha fazla temel ihtiyaçların karşılanması tüm depremzedelerin tek umududur!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.