İzmir şehir içerisindeki korna terörünün sona erdirilmesi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ben ve eşim İzmir'in merkez semtlerinden Alsancak'ta ikamet ediyoruz. Bizim gibi onbinlerce şehir içinde ikamet etmekte olan vatandaşımız sabırsız araç kullanıcılarının düşüncesiz ve saygısız tavırları yüzünden sabahın erken saatlerinden, gece çok geç saatlere kadar ciddi bir korna terörüne maruz kalmaktadır. Beklentimiz, bizimle birlikte bir çok kişinin ruh halini, uyku düzenini ve daha bir çok sağlıkla ilgili durumumuzu olumsuz etkileyen bu soruna İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin acilen  çözüm gerektiren bir hizmet olarak eğilmesidir. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin gerek eğitici kampanyalarla, gerek yazılı medya aracılığıyla, gerekse şehir içinde uygun trafik levhalarını yerleştirerek duruma müdahele edebilme gücü vardır. Şehir halkının maruz bırakıldığı gürültü kirliliğinin azaltılmasının Belediye'nin günlük hizmet tanımı içerisinde yer almasını arzu ederek, sorunun farkındalığını artırmak amacıyla kampanyaya desteğinizi bekliyoruz.

Saygılarımla,

Tolga Uzel

Bugün Tolga imzanı bekliyor!

Tolga Uzel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İzmir Büyükşehir Belediyesi: İzmir şehir içerisindeki korna terörünün sona erdirilmesi». Tolga ve imza atan diğer 97 kişiye katıl.