İzmir çevre yolunda bulunan "Nasreddin Hoca" heykeli kaldırılsın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

İzmir çevre yolunda bulunan, göle maya çalan Akşehir'li olduğu kabul edilen "Nasreddin Hoca" heykeli İzmir'e ait bir simge olmamakla birlikte kötü mimarisi ve konumu nedeni ile şehrin silüetini bozmaktadır. İzmir Fuarı ve Çeşme otobanı gibi önemli bir alanda yer alan bu yapı tüm İzmirlileri rahatsız etmektedir. Bu yapı buradan kaldırılarak İzmir'e ait, şehrin tüm bağımsız ve özgür nitelikleri barındıran çağdaş, modern ve geleceğe iz bırakacak bir yapı ile değiştirilmeli ve bu eser İzmirlilerin halk oylaması dahilinde gerçekleşmelidir.

Atatürk'ün İzmir'e girişi, Zübeyde Annemiz, Kurtuluş Savaşında İzmir'in düşman işgalinden kurtulmasında rol oynayan efelerimiz, Fahrettin Altay, İzmir'li Metin Oktay gibi öneriler düşünülmeli ve kentin silüetini bozan, İzmirle hiçbir ilgisi olmayan ve 18 Miyon TL harcanan bu gereksiz yapı derhal kaldırılmalıdır.

Lütfen Kampanyama Destek Olun!

Saygılarımla!

Bugün Gökhan imzanı bekliyor!

Gökhan OĞUZ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İzmir Büyükşehir Belediyesi: İzmir çevre yolunda bulunan "Nasreddin Hoca" heykeli kaldırılsın!». Gökhan ve imza atan diğer 1.001 kişiye katıl.