Doğrulanmış başarı

İzban’ın aktarma işkencesine dur diyelim!

Bu kampanya 6.134 destekçi ile değişim yarattı!

İzmir'in ulaşımında önemli bir yere sahibi olan İzban, son olarak Torbalı hattını devreye sokarak var olan sistemi değiştirdi. Amaç İzmir'de ulaşımı kolaylaştırmak fakat gerçekleşen şeyler öyle değil.

Kesintisiz olarak işleyen sistem Torbalı hattı devreye girince 3 parça haline bölündü. Örneğin Aliağa'dan Karşıyaka, Halkapınar gibi istasyonlara kesintisiz yolculuk edebilen bizler artık Menemen'de aktarma yapmak zorundayız. Aliağa'dan başlayan 20 dakikalık yolculuktan sonra Menemen'de inip başka bir tren beklemeniz gerekiyor. Tabiki Aliağa'ya dönmek isteyenler de aynı durumu yaşamak zorunda. Menemen'den trene bindikten sonra doğrudan Torbalı'ya ulaşmakta mümkün değil. Cumaovası istasyonunda inip yeniden başka bir trene binmek zorundasınız.

Bu aktarma sistemi her gün işlerine, okullarına gitmek için İzban kullanan yüzlerce insana büyük zorluk yaşatmanın yanı sıra büyük bir vakit kaybına da sebep oluyor. Tabiki kış günlerinde buz gibi istasyonlarda beklemek ayrı bir konu. Ayrıca Aliağa-Foça-Torbalı gibi uzak yerlerden gelen yolcular gereksiz zaman kaybı yüzünden 90 dakika içinde ücretsiz ulaşım haklarını da kaybedip ekstra ücret ödemek zorunda kalıyorlar.

Bu sorunun çözümü için bir şeyler yapmamız gerekiyor. İzban bir çözüm üretmek yerine, verdiğimiz tepkileri görmezden gelip Facebook sayfasından yaptığımız yorumları silmeye başladı. Hatta bu yorumları yapan insanları da engelliyorlar. Tek istediğimiz eski kesintisiz sisteme geri dönülmesi. Lütfen siz de destek olun. Daha hızlı ve daha rahat ulaşım hakkımız için elimizden geleni yapalım.

Facebook ve Twitter sayfalarınızda paylaşıp desteği arttırabilirsiniz.

Bugün Ufuk imzanı bekliyor!

Ufuk FIRTINA bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İzban’ın aktarma işkencesine dur diyelim! @bskazizkocaoglu». Ufuk ve imza atan diğer 6.133 kişiye katıl.