İTÜ Dans Kulübü Direniyor

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 25.000.

Bir aylık uğraşımız sonucunda bugün itibari ile İTÜ Dans Kulübü’nün kur derslerinin kapatılmasına engel olamadık. Tabii ki bize böyle denmiyor, ama 400 kişiye 10 metrekarelik salonu iki gün vermenin başka bir açıklaması yok ne yazık ki.

Hepimiz çok kırgın ve kızgınız.

Bahsettiğimiz kulüp geçen dönem 1500 saat ders yaptı. 180 kişi aynı anda sahneye çıktı. Fotoğrafta da görebilirsiniz.

İTÜ’nün, amacı sosyalleşmek, gelişmek, ürün çıkarmak, çağdaşlaşmak olan; dönemlik 400 üyeye sahip en büyük ve en aktif kulüplerinden biri olarak derslerimize yine aynı şekilde devam etmek istiyoruz.

Şu an bu kulübün gösteri ekibindeki dansçı sayısı 200 olmakla beraber 400’den fazla da yeni üyesi var. Dolayısıyla 10 metrekarelik salonun İTÜ Dans Kulübü’ne haftalık 6 saat verilmesi ve ürün çıkarmasının beklenmesi izah edilemez; zira geçen sene dans kulübü haftada 7 gün hafta içi her gün 6, hafta sonu 10 saat çalışarak bu başarıyı elde etti.

Şu an yönetimin bize karşı tutumu “Salonlar boş olsa dahi ders açmanıza izin vermiyoruz.” şeklinde. Biz buna “Biz salon istemiyoruz, herhangi boş bir koridorda dahi derslerimizi sürdürmek istiyoruz.” diye karşılık verdik ancak yönetimin bize cevabı: “Her ne olursa olsun ders açamazsınız” oldu.

Bu konuda hem geçen yıllardaki öğrencilerimize hem de kulüpler şenliğinde kulübümüze yeni kayıt olmuş arkadaşlarımıza karşı mahcubuz. En yakın zamanda bu durumun çözülmesini diliyoruz ve herkesin desteğini bekliyoruz.

İTÜ DANS KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ

Bugün Kıvanç imzanı bekliyor!

Kıvanç Küçük bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İTÜ Dans Kulübü Direniyor». Kıvanç ve imza atan diğer 19.116 kişiye katıl.