Kampanya Kapatıldı

Sarıyer-Gümüşdere Tarım alanına sahip çıkılsın

Bu kampanya 22.090 destekçi ulaştı

Biz İstanbul Sarıyer Gümüşdere halkı olarak Tarım alanlarımız üzerine İSKİ tarafından yapılması düşünülen arıtma tesis projesini bu bölgeden kaldırılması için bir senedir verdiğimiz mücadeleyi kazandığımız sırada arazinin özelleştirmeye açıldığını öğrenmiş bulunuyoruz.

Bizler 1924 yılından beri bu topraklara alınterimizi, emeğimizi, geleceğimizi yatırdık. Çiftçilik bizim mesleğimiz ve bizler İstanbul'un taze sebze ihtiyacının önemli bir bölümünü bu topraklardan karşılıyoruz. 650  kişinin ekmek kapısı olan  tarım alanımızda hayvancılık,seracılık,süs bitkisi yetiştiriciliği ve meyvecilik de yapılmaktadır.

Bizler nasırlı ellerimiz,ağrıyan dizlerimiz ve boş ceplerimizle TÜKETİCİ DEĞİL ÜRETİCİYİZ.

Betonların gıda olarak tüketilemeyeceği gerçeğinden yola çıkarak, bu bölgede ekolojik  dengeyi sağlamak, İstanbulumuz da çok az kalan tarım  topraklarına, ağaçlarımıza, evcil hayvanlarımıza, bölgeyi yurt edinmiş yaban hayvanlara ve yatırımlarımıza sahip çıkmak için el birliği, iş birliği ve gönül birliği yapmış bulunuyoruz.

Sizlerden ricamız bize ve geleceğinize sahip çıkıp yanımızda olmanız.

GÜMÜŞDERE TARIM VE YAŞAM KOLLEKTİFİ

Bugün BEYHAN imzanı bekliyor!

BEYHAN UZUNCARSILI bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İstanbul'un son tarım alanları yok olmasın! Gümüşdere'yi kurtaralım!». BEYHAN ve imza atan diğer 22.089 kişiye katıl.