Kurşundan zehirlenen 4​.​5 yaşındaki Berat ve 1 yaşındaki kardeşi Eymen'i kurtaralim

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Berat ve Eymenin annesi Necla 22 yasinda. okuma yazmasi yok, mendil satiyor. Esi Burcin ise limon satiyordu ta ki gecen hafta temizlikci olarak bir ise girdi. Beratin konusmamasi ve davranis bozukluklari nedeniyle gittikleri psikiyatr sadece ilac vermis ve once hafif otizm sonra agir otizm tanisi konmus. Berati goren hicbir doktor nedeni bulmak icin bir test yapmamis. Eczane nobeti sirasinda ilac almaya gelmesiyle tanistigim Necla bana Beratin durumunu anlatti.Bende agir metal testi  icin adli tipla iletisime gectim.Yapilan test sonuclari Beratin kursundan zehirlendigini gosterdi.Evlerini gormeye gittigimde herseyi daha iyi anladim. Duvardan kazinmis boyalar icinde olan bir oda ve Berat parmagini o deliklere sokuyordu oyun yaparak ama maalesef o boyalar kursun iceriyor tabii ayrica yemek yapilan tefal tavanin alt kismi cizilmekten korkunc bir durumdaydi. Yasam kosullari Beratin zehirlenmesine sebep oldu maalesef.buzdolabini actigimda gordugum sadece 2 soda, 3-4 domates ve mandalina idi...o tek odada koltuk dahi yoktu 2 iskemle ve bir masa..Aldiklari ihtiyac kredisi ve kredi kartini elbette odeyemediler. Ve simdi son sanslari var.Garanti bankasini temsil eden avukatla konustugumda 27 aralik tarihine kadar odeme durumunda 26750 toplam borcun kapanacagini, aksi taktirde her ay 500tl maasindan kesilecegi ve bu borcu 40 bini gececegini soylediler.Suremiz cok kisitli evet maalesef ama onlara bir yasam sansi vermek ve umut kapisi acmak  bizlerin elinde.Beratin agir metal tedavisi basladi ve yeni bir eve geciyorlar bu hafta.Eymen kursunsuz bir ortamda buyuyecek tabii hepimizin destegiyle.Sizlerin destegiyle bu aileyi borctan kurtarmak istiyoruz. icinizden gelen her miktar onlari bu borctan kurtarmaya yarayacak. Onlar adina size cok ama cook tesekkur ediyorum:)