0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

İSG uzmanlık sınavlarında önceki yıllarda Soru sayısı daha fazla olup, sınav zorluk derecesi çok daha düşüktür.
Son yıllarda İsg sınav soru sayısının azaltılarak 50'ye çekilmesi ve sınavın zorluk seviyesinin bir hayli yükseltilmesi ve geçme notu ile soru sayısı arasındaki orantısızlıktan dolayı oluşan haksızlık ve benzer sorulardan oluşan bir sınava giren diğer sağlık personeli sınavı için 70'den 60'a çekilen sınav baraj puanının iş güvenliği uzmanları için 60'a çekilmemesi adaletsizliktir.Özellikle 2017 Aralık sınavı,sınava giren pek çok adayı zorlayıp bölümle alakasız sorular barındırarak doğru sayılarının 35'e ulaşamamasına neden olmuştur.Sizde bu kampanyayı imzalayarak sesimizi duyurmamıza yardımcı olabilirsiniz.

Bugün Hilal imzanı bekliyor!

Hilal BEKÇİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İSG Uzmanlık sınavlarındaki geçme notunun 60'a çekilmesi için sen de bir imza at». Hilal ve imza atan diğer 1.247 kişiye katıl.