İDO 2 Ocak 2018 İç Hat Sefer Değişikliği Durdurulsun.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Merhaba, İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) iç hat (Bostancı - Beşiktaş ve Bostancı - Kadıköy - Yenikapı - Bakırköy) sefer saatleri 02.01.2018 tarihi itibari ile değiştirildi ve seferler azaltıldı. Söz konusu hatlar, genel olarak bir yakada ikamet edip diğer yakada çalışan beyaz yakalı kesim tarafından kullanılıyor. Ancak seferlerin azaltılması ve özellikle belirlenen yeni sefer saatleri ile bu kesimin ilgili hattı kullanmasını imkansız hale gelecek. Zira genellikle 09:00 - 18:00 arası mesai yapan beyaz yaka çalışanların yeni sefer saatlerine uyum sağlaması mümkün değil. Bu durum, ilgili yolcuları karayolunu kullanmaya zorlayacak ve bu da daha çok trafik ve daha çok kalabalık yaratacak. Ayrıca bu yolcu grubu böyle hızlı bir ulaşım seçeneğinden de mahrum kalacak.  Bu nedenlerle, İDO'nun  söz konusu değişikliği durdurmasını, bu mümkün değil ise değişikliği yeniden değerlendirerek iç hat seferlerini mesai saatlerine uygun hale getirmesini talep ediyoruz.

*Not: Tüm bu iç hat seferlerini kapsayacak şekilde başlatılan/güncellenen ve bu kampanyadan daha fazla imzaya ulaşan başka bir kampanya oldu. Sesimizi daha çok duyurmak, amaca ulaşmak adına bu kampanyayı da desteklemeliyiz. İlgili kampanyanın linki aşağıda yer almaktadır.

Bugün Yaprak imzanı bekliyor!

Yaprak Derbentli bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «info@ido.com.tr: İDO Bostancı-Beşiktaş Hattı 2 Ocak 2018 Sefer Değişikliği Durdurulsun.». Yaprak ve imza atan diğer 1.384 kişiye katıl.