İş Sağlığı ve Güvenliği Tekniker Atansın Kamu İş Güvenliğine Önem Verilsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Devlet üniversitelerinde örgün öğretim olarak ön lisans programı İş Sağlığı ve Güvenliği mezunu bölüm öğrencileri mağdur olmaktadırlar.Özel sektörde tecrübe istenilen bu meslekte kamuda alım ise az denecek kadar azdır ve 2018 de alım yapılacağı bile belli değildir.Bu bölümü okuyan on binlerce öğrenci hayal kırıklığına uğramaktadır.Devletin kpss merkezi atama ile isg tekniker alımı şarttır.Özel sektörde isg nasıl uygulanıyorsa devlet işletmelerinde de öyle uygulanabilir hale gelmesi gerekir ki artık ülkemizde isg hakkında bir soru işareti kalmasın , kazalar azalsın bu meslek üst düzey şekilde temsil edilsin ki insanların can ve mal kaybı olmasın ülkemiz kalkınsın. Bu sene bu işe başlanmalı kamuda isg'ye önem verilmeli artık ülke isg konusunda seviye atlamalıdır .Lütfen bu sene 2018 de ne biz isg teknikerlerini mağdur ne de devlet kurumundaki kişilerin canını hiçe saymayarak hatırı sayılır şekilde atama yapın.Sesimizi duyun sayın bakanım Jülide SARIEROĞLU. Can kaybı yaşamamak için önce iş güvenliği.

Bugün Abdullah imzanı bekliyor!

Abdullah Doğan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İş Sağlığı ve Güvenliği Tekniker Atansın Kamu İş Güvenliğine Önem Verilsin.». Abdullah ve imza atan diğer 169 kişiye katıl.