0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

• Günümüzde ciddi bi sorun yaratan fakat gereken ilginin gosterilmeyip, gereken cezaların uygulanmadığı bir konudan bahsedeceğiz. Hayvan vahşetleri, eziyetleri, tecavüzleri ve hayvanlara uygulanan türlü işkenceler. Bir çok örneği olmasına rağmen aramızda hala potansiyel katiller dolasmatadır ve bu iğrenç suçu işleyenler tarafından yaptıkları çok normal görülmektedir. Kimi zaman sosyal medyada fazla izlenme alabilmek için edilen eziyetler kimi zaman sırf zevk için öldürülen hayvanlar, kimi zaman ise sadece park yerinde uyuduğu için ezilerek öldürülen hayvaların sesi olmamız ve bu vahşeti yapanların en büyük cezaları almalarını sağlamamız gerekmektedir. Kimseye hiç bir şekilde hiç bir zararı olmayan bu masum hayvanların yaşam haklarını korumamız ve onları şiddetle değil sevgimizle beslememiz gerekmektedir.

Bu masum hayvanları sırf zevk için öldürülmelerine sonuna kadar karşıyız ve geçtiğimiz aylarda hayvanları koruma kanununda yapılan değişikler yani işkence ve eziyet eden kişileri hapse atmanın caydırıcı olmadığı gibi yetersiz olduğu düşüncesine varıp daha büyük cezaların getirilip UYGULANMASINI taleb etmekteyiz.

Bir çok örneği bulunan bu vahşete dur demek bu kadar zor olmamalı ve artık buna kesin çözüm bulunmalıdır. Fotoğrafta gördüğünüz bu masum kedinin iki arka bacağı kesik halde bulunmuştur, yürümekte büyük zorluklar çeken kedinin herşeye rağmen yaşama tutunması büyük sansdir buna karşılık ona bu iğrençliği yapan insan bile sayılamayacak bu kişinin dışarda hiç bir şey olmamış gibi dolaşmasına tamamen karşıyız.

Sahipli veya sahipli olması hiç birşey değiştirmez,hiç kimsenin masum bir canı almaya hele de hiç bir şekilde kimseye zararı olmayan bu masum hayvanların canını almaya çeşitli işkenceler uygulamaya ve hatta haberlerde gösterilmeyen fakat sosyal medayada sıkça rastladığımız gibi hayvanlara tecavüz etmeye hakları yoktur. Aramızda dolaşan bu potansiyel katillere daha ağır cezalar getirilmesini ve yasaların güçlendirilip, tam anlamıyla uygulanmasını istiyoruz

Bugün Recep imzanı bekliyor!

Recep Çelik bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «İç İsleri Bakanlığı , Çevre Bakanlığı : sokak hayvanlarına zarar verenler hakkında daha ağır ve de caydırıcı cezalar istiyorum ...». Recep ve imza atan diğer 411 kişiye katıl.