Hilton: Oprește Cruzimea față de Animale!

Victory

Hilton: Oprește Cruzimea față de Animale!

This petition made change with 6,506 supporters!

Dacă Hilton și-ar conduce hotelurile în același mod în care furnizorii de ouă își conduc fermele industriale, acestea ar fi mizerabile, mici, supraaglomerate și nesigure. Hilton se consideră o companie hotelieră elevată și luxoasă, însă are un secret întunecat. Milioane de găini ouătoare din lanțul global de aprovizionare al hotelurilor Hilton suferă în cuști inumane.

Aceste cuști sunt atât de mici și înghesuite cu păsări, încât găinile nu pot face nimic din ce le este natural și firesc. Adesea, trupurile lor rămân prinse în cuști, iar aceasta duce la fracturi și rupturi osoase, malformații și pierdere severă de penaj. Unele găini ajunse la epuizare sau aflate în incapacitatea de a se mișca, sunt călcate până la moarte de către celelalte găini din cușcă.

Mii de companii din întreaga lume au renunțat la sistemele de creștere în cuști. Angajamentele de a renunța la cuști s-au făcut la nivel global de către unele dintre cele mai mari companii din lume, inclusiv Marriott International, Accor Hotels, Hotelurile InterContinental, Unilever, Nestle, Lidl, Aldi, Aramark, Sodexo, Mondelez și Compass Group. Chiar și companiile de fast food de calitate inferioară și închisorile din Statele Unite se îndepărtează de aceste practici îngrozitoare.

Hilton a recunoscut că sistemul de creștere în cuști este inuman și învechit. Și-a luat angajamente „cage-free” în 19 dintre cele 106 țări în care funcționează. Hilton a promis clienților săi că va înceta aprovizionarea cu ouă de la găini închise în cuști până în 2017. A primit laude din partea publicului fiindcă și-a luat angajamentul spre măsuri de bunăstare mai înalte. Din păcate, Hilton a eșuat în a renunța la cuști în multe dintre țările despre care a promis, iar milioane de găini continuă să sufere pentru Hilton în întreaga lume. Clienții sunt sătui de promisiuni false și de angajamente fără substanță.

Hilton spune: „un lucru a rămas adevărat mereu - suntem un grup de oameni profund motivați să creeze o lume mai bună prin ospitalitatea noastră.” Hilton are puterea să creeze o lume mai bună și mai umană pentru animale. Este timpul ca Hilton să își ia angajamentul de a opri la nivel global aprovizionarea cu ouă de la găini închise în cuști.

Te rugăm semnează această petiție, prin care spunem conducerii de la Hilton că nu ne vom mai caza la niciunul dintre hotelurile lor până nu vor înceta sprijinul pentru acest abuz incalificabil la adresa animalelor.

Victory

This petition made change with 6,506 supporters!