Het doden van honden door de Atjeh Singkil Satpol PP moet voor het gerecht gebracht worden

Het doden van honden door de Atjeh Singkil Satpol PP moet voor het gerecht gebracht worden

0 telah menandatangani. Mari kita ke 200.000.
Dengan 200.000 tanda tangan, petisi ini menjadi salah satu petisi paling banyak di tanda tangani di Change.org!
Roger Paulus Silalahi memulai petisi ini kepada Satpol PP Aceh Singkil dan

ID / EN / DEU / NED

De Satpol PP (Law Enforcement Body) is zijn gemeentelijke politie-eenheden in heel Indonesië die onder toezicht staan van de plaatselijke regeringen van elke provincie, stad en regentschap.

Het doden van honden door Satpol PP (Law Enforcement Body) Aceh Singkil in het kader van de uitvoering van "Halal Toerisme" op basis van Circulaire nr. 556.4/110 vanaf 5 november 2021 moet voor het gerecht worden gebracht.

De naam van de hond is Canon. Hij was vriendelijk voor mensen en kinderen, terwijl het hoofd van Satpol PP verklaarde dat Canon vaak mensen opjaagt, maar op de video was te zien dat Canon aan de ketting lag toen en werd achtergelaten aan de voorzijde van het restaurant van de eigenaar.

De video bewees de onbeleefdheid van de Satpol PP (Law Enforcement Body) die hout gebruikte om de nek van de bange Canon te wurgen. Na Canon met succes te hebben geïmmobiliseerd, nam de Satpol PP hem mee in een zak, en toen de eigenaar Canon ging ophalen die de Satpol PP (Law Enforcement Body) in hechtenis had genomen, bleek dat Canon was overleden. Wij eisen dat de politie artikel 302 van het Wetboek van Strafrecht en alle daarmee verband houdende artikelen en verordeningen inzake mishandeling van gezelschapsdieren op deze zaak toepast.

Het hoofd van de Aceh Singkil Satpol PP (Law Enforcement Body), de heer Ahmad Yani, moet verantwoordelijk worden gehouden voor deze moord, tenzij hij zijn vinger kan wijzen naar een van zijn ondergeschikten als degene die verantwoordelijk is voor de moord. Breng de hondenmoordenaar voor het gerecht, via de wet, en stuur hem of hen naar de gevangenis.

Atjeh maakt deel uit van Indonesië, en Indonesië heeft Resolutie nr. 39/46 van de Verenigde Naties, bekend als het "Verdrag tegen foltering en andere wrede, onmenselijke of onterende of bestraffing", van 10 december 1984, reeds ondertekend, en bekrachtigd met "UU nr. 5 Tahun 1998", en moet zich er dus aan houden

0 telah menandatangani. Mari kita ke 200.000.
Dengan 200.000 tanda tangan, petisi ini menjadi salah satu petisi paling banyak di tanda tangani di Change.org!