Petition Closed

Bakıma muhtaç evcil hayvanlar, ihtiyaç duydukları sevgi ve bakımı göremiyorlar. Bu hayvanların okulda olmasıyla öğrencilerde hayvan sevgisi artacaktır. Öğrencilerde hayvan bakma sorumluluğu da artacak, bu da hepimizin toplumda daha çok sorumlu olmasını sağlayacak. Bu şekilde hem hayvanlara iyi bakılacak, hem gerekli sevgiyi görecekler, hem de öğrenciler için bunun faydası çok olacaktır!

Letter to
Milli Eğitim Bakanlığı
Her okula barınaktan iki evcil hayvan...

Bakıma muhtaç evcil hayvanlar, ihtiyaç duydukları sevgi ve bakımı göremiyorlar. Bu hayvanların okulda olmasıyla öğrencilerde hayvan sevgisi artacaktır. Öğrencilerde hayvan bakma sorumluluğu da artacak bu da hepimizin toplumda daha çok sorumlu olmasını sağlayacaktır. Bu şekilde hem hayvanlara iyi bakılacak, hem gerekli sevgiyi görecekler, hem de öğrenciler için bunun faydası çok olacaktır!

Milli Eğitim Bakanlığından acilen hayvanların acılarının dindirilmesi ve öğrencilerin yararına gerekli olanı yapmasını istiyoruz.

Saygılarımızla,