Sakarya Hendek Barınağı personeli Aykut Arslan'ın sözleşmesi yenilensin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Biz hayvanseverlerin en büyük mutluluğu barınak çalışanlarının hayvansever olmasıdır. Bunca şiddet haberi içinde, hayvana merhamet eden çalışanların görevde olması biz hayvanseverler için inanılmaz bir mutluluk sebebi.

Hendek Barınağı’nda hayvanlara sevgiyle bakan Aykut Arslan’a sahip olduğumuz için çok şanslıydık fakat Aykut Arslan’ın sözleşmesi sona erdi. Kesinlikle bir işten çıkarma durumu yok ortada. Belediye ve İşkur arasındaki bir prosedürden dolayı sözleşme otomatik olarak son buldu ve yenilenmesi en erken Mart ayını bulacak.

Kış kapıdayken hem barınak görevlimiz Aykut Arslan’ın işsiz kalmasına gönlümüz razı değil, hem de hayvanlar yolunu gözlüyor, biliyoruz.

Güzel şeyler olacağına inancımız tam, belediye başkanımız Sayın İrfan Püsküllü’den devreye girmesini bekliyoruz. Yetkililer isterse, Mart ayını beklemeden, çok kısa sürede Aykut Arslan işine ve yavrularına dönebilir.

Aykut Arslan takip ettiğimiz sürece görevinde titiz ve merhametli yaklaşımıyla takdir toplamış bir çalışandır. Böyle insanların toplumumuzda çoğalması dileğiyle, destek olmak istiyoruz.

Aykut Arslan’ın sözleşmesi yenilensin ve bir an önce barınağa geri dönsün.

Bugün türkan imzanı bekliyor!

türkan taburlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Hendek Barınağı personeli Aykut Arslan'ın sözleşmesi yenilensin @irfanpuskullu54». türkan ve imza atan diğer 177 kişiye katıl.