0 kişi imzaladı. Hedefimiz 7.500.

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Sahipsiz Hayvan Barınağındaki hayvanların yüzde doksan beşi açtır, susuz kalmıştır, hastalıklıdır ve ölüme terk edilmiştir. Burada hayvanlar açlıktan kavga eder ve birbirini parçalarlar. Sular her daim kirlidir, yemek her daim yoktur, kışın hayvanlar boğulur.

Ayrıca gönüllüler tarafından verilen salamların orada çalışanlar tarafından yenildiği ortaya çıkmıştır. Gönüllüler tarafından verilen tonlarca polarların ve diğer eşyalarının kafeslere yerleştirilmediği ortadadır. Sağlıklı bir hayvanı hastalıklı bir hayvanın yanına koyarlar, yemekler toprağa fırlatılır, hayvanlar kirli su içer, topraklı kemik, bozulmuş yemek, küflenmiş ekmek yerler. Burada acı, zulüm, kan, şiddet, ölüm ve ölüme terk etmek vardır.

Bütün Hatay Halkı hayvanları dövmeyen, öldürmeyen, bu işi yürekten yapan insanların çalışmasını istiyor. Orada çalışanların işten çıkarmasını ve bu işi gönülden yapacak olan hayvanseverlerin çalışmasını  talep ediyoruz.

Bugün Manolya imzanı bekliyor!

Manolya Kambur bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SAHİPSİZ HAYVAN BARINAĞINDAKİ PERSONELLER GÖREVDEN ALINSIN!». Manolya ve imza atan diğer 5.250 kişiye katıl.