Kudüs’te Yahudi İşgalcilerin Filistinli Ailelerin Evlerini İşgal Etmelerine Sessiz Kalma!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
HaberTürk ve tarafına Zeynep Tuğba Çini bu kampanyayı başlattı

Kudüs’teki yahudi zulmüne sesini çıkar! Yahudi zorbalığı sınır tanımıyor. Katil İsrail, yine bir Ramazan ayında Kudüs’te yaşayan Filistinlilere gaz ve bombalarla saldırıyor! Mescid-i Aksa’da namaz kılan müslümanların üzerine bomba ve mermi yağdıran İsrail polisleri, insanların en temel hakkı olan dinini yaşama özgürlüğünü, her türlü gayrimeşru yolları kullanarak ellerinden alıyor. Ajans Filistin’den aldığımız son habere göre 14 masum Filistinli bu mermi ve bombaların etkisiyle yaralandı.

Şeyh Cerrah Mahallesi’nde evlerinden zorla çıkarılan Filistinli ailelerin sesi olmamıza yardım et. Kendi evlerinden, hukuksuz mahkeme kararları ile çıkarılmaya çalışılan Filistinli ailelerin yanında olmana ihtiyacımız var. Bitmeyen yahudi zulmü, kendi evlerinden tehcir edilen Filistinlilerin yürek burkan feryatlarıyla bir kez daha tüm dünya kamuoyunun gözü önünde yaşanmaya devam ediyor!

Bu zulme daha fazla sessiz kalamayız! Türk medyası her türlü haber değeri olmayan haberleri kamuoyuna göstermeye çalışırken, masum Filistinlilerin sesi olmayı haber değeri kabul etmiyor mu? Müslüman bir ülke olarak, Türkiye’nin ve Türk kamuoyunun vicdanına sesleniyoruz ve Türk kamuoyu başta olmak üzere tüm dünya kamuoyunu bu zulme daha fazla seyirci kalmamaya davet ediyoruz. Lütfen Filistinli masum ailelerin ve insanların sesi olun! Lütfen Yahudi zulmüne daha fazla seyirci kalmayın!

Haydi, ses ver Türkiye!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.