GRUP YORUM ÜYELERİ ARANAN ''TERÖRİST''LER LİSTESİNDEN KALDIRILSIN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Grup Yorum'un çalışmalarını yürüttüğü İdil Kültür Merkezi son 1 yılda 4 kez basılmış, 11 üyesi tutuklanmıştır. Ve son olarak da İçişleri Bakanlığı, Grup Yorum üyelerinden İnan Altın, Selma Altın, Ali Aracı, İbrahim Gökçek, Emel Yeşilırmak ve İhsan Cibelik'i "aranan teröristler" listesine koymuş, ihbar edenlere 300 bin lira ödül vereceğini açıklamıştır.

Grup Yorum üyelerinin teröristler listesine alınmasının hiçbir haklılığı ve meşruluğu yoktur. Bu karar hukuksuzdur ve halk nezdinde hükümsüzdür. İçişleri Bakanlığı'nın bu "arananlar" listesinden Grup Yorum üyelerinin isimlerinin kaldırmasını, hedef gösterdikleri Grup Yorum üyelerinden özür dilemesini ve tutuklu bütün Grup Yorum üyelerinin derhal serbest bırakılmasını talep ediyoruz.

GRUP YORUM

Bugün GRUP imzanı bekliyor!

GRUP YORUM bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «GRUP YORUM ÜYELERİ ARANAN ''TERÖRİST''LER LİSTESİNDEN KALDIRILSIN!». GRUP ve imza atan diğer 1.355 kişiye katıl.